Podcast - Senzal Insights

Razgovori sa ekspertima na temu investiranja.

Senzal Insights je namenjen investitorima i onima koji to žele da budu.

Imali smo veliko zadovoljstvo da ugostimo gospodina Nenada Gujaničića, jednog od doajena tržišta kapitala na ovim prostorima.
Dragi svi, za vas smo spremili nešto posebno, a to je Novogodišnji Senzal Insights koji ujedno predstavlja nastavak razgovora koji je dobio velike pohvale na konferenciji Senzal Dan Investitora.
Bila nam je velika čast da ove nedelje gostuje Predrag Savović, bivši NBA košarkaš, a sada Director of Business Development Kai Capital Markets Bio je CEO Bilbao Basket, a angažovan je i na nekoliko top menadžerskih pozicija.
Milan je diplomirao na Ekonomskom fakultetu 2010. godine. Karijeru je započeo u banci gde je radio 2010-2013, pa u osiguranju 2013-2014. Usledio je rad u brokerskoj kući 2014-2018...
Malo je poznato da je popularni Deki, uporedo sa vrhunskom karijerom košarkaša (reprezentativac Srbije i igrač klubova Partizan, Budućnost Podgorica, Valensija, Galatasaraj, a posle i trenera Budućnosti i Mege, a sada i deo stručnog štaba Golden State Warriors-a, već skoro dvadeset godina trguje na svetskim berzama.
Neš je 2007. osnovao WestPac Wealth Partners i povećao kompaniju zajedno sa svojim liderskim timom sa tri na 50 finansijskih predstavnika za manje od pet godina.

Tu smo da Vas saslušamo i pomognemo da stvorite generacijsko bogatsvo.