Šta čeka Beogradsku i svetske berze?

Pusti video zapis
O gostu
Nenad Gujaničić
Imali smo veliko zadovoljstvo da ugostimo gospodina Nenada Gujaničića, jednog od doajena tržišta kapitala na ovim prostorima.
Diplomirao je na Fakultetu organizacionih nauka, odsek menadžment. Na Alternativnoj Akademskoj Obrazovnoj Mreži završio je specijalističke studije “Tranzicija i rekonstrukcija”.
Više od dvadeset godina angažovan je na brokerskim pozicijama u nekoliko kompanija: Ilirika Investments (2002-2003), AC-Broker (2004-2007), Sinteza Invest Group (2007-2013), Wise broker (2013-2017), a od 2017. radi u investicionom društvu Momentum Securities na poziciji glavnog brokera.
Publikovao je veliki broj stručnih radova na temu akcionarstva i berzanskog poslovanja, a redovno objavljuje berzanske analize i komentare u domaćim pisanim i elektronskim medijima. Predavanja iz širokog spektra tema vezanih za finansijska tržišta držao je na Beogradskoj berzi, Fakultetu organizacionih nauka, BK univerzitetu, Beogradskoj bankarskoj akademiji.
O epizodi
NAPOMENA – Sve izrečeno nije investicioni savet, neophodno je da uradite sopstveno istraživanje!

Ostale epizode

Dragi svi, za vas smo spremili nešto posebno, a to je Novogodišnji Senzal Insights koji ujedno predstavlja nastavak razgovora koji je dobio velike pohvale na konferenciji Senzal Dan Investitora.
Bila nam je velika čast da ove nedelje gostuje Predrag Savović, bivši NBA košarkaš, a sada Director of Business Development Kai Capital Markets Bio je CEO Bilbao Basket, a angažovan je i na nekoliko top menadžerskih pozicija.

Tu smo da Vas saslušamo i pomognemo da stvorite generacijsko bogatsvo.