Investiranje u investiciono zlato: Prednosti i mane

Pusti video zapis
O gostu
Georgi Hristov
Imali smo veliko zadovoljstvo da ugostimo gospodina Georgi Hristova, generalnog direktora kompanije Tavex Zlato&Srebro u Srbiji.
Grupa Tavex osnovana je 1991. godine i nametnula se kao vodeći trgovac plemenitim metalima i stranim valutama u severnoj Evropi, opslužujući u proseku 2 miliona klijenata godišnje.
Tavex postoji od 2021. godine u Srbiji i kompanija je do sada uvela brojne inovacije na tržište investicionog zlata i srebra. Manja marža između kupovne i prodajne cene investicionog zlata, kao i mogućnost online kupovine i dostave kurirskom službom su neke od noviteta koje je Tavex doneo u Srbiju. Takođe, cene na njihovom sajtu se menjaju na 15 minuta, prateći kretanja na svetskim berzama.
Mi smo uživali i naučili dosta o investicionom zlatu, nadamo se da će i Vama biti zanimljivo i korisno!
O epizodi
NAPOMENA – Sve izrečeno nije investicioni savet, neophodno je da uradite sopstveno istraživanje!

Ostale epizode

Imali smo veliko zadovoljstvo da ugostimo gospodina Nenada Gujaničića, jednog od doajena tržišta kapitala na ovim prostorima.
Dragi svi, za vas smo spremili nešto posebno, a to je Novogodišnji Senzal Insights koji ujedno predstavlja nastavak razgovora koji je dobio velike pohvale na konferenciji Senzal Dan Investitora.
Bila nam je velika čast da ove nedelje gostuje Predrag Savović, bivši NBA košarkaš, a sada Director of Business Development Kai Capital Markets Bio je CEO Bilbao Basket, a angažovan je i na nekoliko top menadžerskih pozicija.

Tu smo da Vas saslušamo i pomognemo da stvorite generacijsko bogatsvo.